Bu Duruma Daha Fazla Seyirci Kalmayacağız
SiyasetTrakya Bölgesinin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil, AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu.
Malkara Süt Üreticileri Birliği Başkanı Osman Turgutlugil meclis üyeliği başvurusunun ardından yaptığı açıklamasında, “Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasından sonra Malkara’nın Büyükşehir Belediyesi’nden Tarım ve Hayvancılık alanında birçok yatırım ve destekleme alması gerekirken, bugün bu destek ve yatırımlardan yararlanamıyoruz. Çiftçilerimizin alın teri ile yapılan yem fabrikamız bile yönetimsel ve kişisel menfaatler doğrultusunda bugün üretim yapamaz duruma gelmiştir. Birlik yem fabrikası Trakya’da hayvancılığın sigortası durumunda olması gerekirken maalesef şu anda bitmiş durumdadır. Birlik Yem Fabrikası bugün bitme noktasına getirdiler. Tarımla ilgili Büyükşehir’in yapma sözü verdiği projelerin neredeyse hiçbiri maalesef hayata geçirilemedi.
Malkara’da hayvancılığın yok olmaması ve geliştirilmesi için, tarım ve hayvancılığa verilen destek ve yatırımlardan tam anlamıyla yararlanmak için elimizi taşın altına koyma kararı aldık. Bu kötü yönetime daha fazla seyirci kalmayacağız.
Bizler bugüne kadar kişisel menfaatlerimiz için değil birlikteliğimiz için var olduk. Malkara insanını seviyoruz. İnanıyorum ki bu bütçelerle Birlik yem fabrikası yeniden eski günlerine kavuşacaktır. Aynı zamanda Malkara’da tarım ve hayvancılık daha iyi yerlere gelecektir.
Bugüne kadar bütün Sivil Toplum Örgütleri ile uyumlu ve ilçe menfaatleri doğrultusunda hareket ettik. Birçok projeye imza attık ve atmaya da devam ediyoruz, dedi.
İlginizi Çekebilir
Davutoğlu: 6'lı masaya değil iktidar manipülasyonunu yayan çevrelere tepki verdim
GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masadan çekilebileceğine ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Bu tepkiyi 6'lı masa liderlerine değil, iktidarın yaptığı manipülasyonu yayan çevrelere verdim" dedi.
Muharrem İnce: Bu 6’lı masa, Erdoğan hayranıdır
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu 6’lı masa, Tayyip Erdoğan hayranıdır. Yaptıkları bütün işler Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürmekten ibarettir. Karşıymış gibi görünüyorlar, bunlara çocuk inanmaz. 6’lı masa bir araya gelecek, talimat verecekler cumhurbaşkanına o seçim kazanacak, Türkiye’yi yönetecekler. Hey gülüm hey. Böyle ülke mi yönetilir? Bu şu demektir, ‘bizi ciddiye almayın, bizi seçmeyin, Tayyip Erdoğan’la devam edin’” dedi.
Muharrem İnce: Esad'a mektup yazdım ama benimle görüşmedi
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la görüşmek için herkesten önce kendisine mektup gönderdiğini fakat kabul edilmediğini söyledi. Türkiye'nin Esad'la bir an önce görüşmesi gerektiğini savunan İnce, "Ben Esad'a mektup yazdım, ilk kez söylüyorum bunu. Benimle görüşmedi. Görüşseydi, konuşacaktım bunları" dedi.
Kurtulmuş: Darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 6'lı masanın gündeme getirdiği anayasa teklifinin ciddiye alınacak bir tarafı olmadığını belirterek, "Bakın arkadaşlar, komedi gibi bir şey. Bu anlamda ataması, yetkisi yok; temsili bir cumhurbaşkanı. Çok açık söylüyorum; eski döneme, darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar" dedi.
Hakan Yıldız, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına adaylığını Malkara basını aracılığıyla kamuoyuna açıklayan Hakan Yıldız, “BİZ BURADAYIZ, HEP BİR ARADAYIZ…” diyerek ekibi ile birlikte göreve talip olduğunu açıkladı.
İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Kılavuz, görevinden istifa etti
Edirne'de, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Ahmet Kılavuz, görevinden istifa etti.