MHP İlçe Başkanı Zilbastı; 'Ortak Siyasi Hareket Başlatmak İstiyoruz'
SiyasetMilliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında Genel Merkezimizin bizlere vermiş olduğu görev doğrultusunda Partimizin ilçe Başkanlığı görevlendirmesi oluşturulmuş ve çalışmalarımıza başlamış olmanın onurunu duymaktayız, dedi.
Başkan İbrahim Zilbastı; Ahlaki ilkeleri benimsemiş, hakkaniyeti merkezi almış, sorumluluk ve her an hesap verilebilir olacak şeffaflığı siyasetin bir parçası haline dönüştürmüş bir yönetim kurulu oluşturmak hedefimizdir.
Toplumumuza örnek olacak şekilde siyasi faaliyetlerden çıkar beklemeden de vatandaşlarımızın temsili mümkündür.
Parti tabanımızın istekleri doğrultusunda tüm üyelerimiz için erdem, yetenek ve bilgi birikimi amaçladığımız siyasi başarı yolunda gördüğümüz en baş şartlar olacaktır.
Yüce milletimizin huzurlu bir istikbale sahip olmasını sağlayan vatanını ve bayrağını seven yüzlerce inanmış sayın Malkaralı hemşerilerimizin de katkılarıyla toplumumuzun refahını, mutluluğunu, hayat kalitesini artırmak üzere ortak bir siyasi hareket başlatmak istiyoruz.
Milli çıkarlarımıza hizmet etmek için bu kutlu yoldaki yürüyüşümüze katkıda bulunmak üzere sizleri Milliyetçi Hareket Partimizin çatısı altında görmekten mutluluk duyacağız.
Siz değerli hemşerilerimizi partimize üye olmaya davet ederek, hareketimize güç katmak istiyoruz, şeklinde konuştu.
NOT: Üye kayıtlarımız hafta sonu dahil olmak üzere hergün saat 13.00 ve 17.00 saatleri arasında yapılmaktadır, dedi.
Erdi Kuru
İlginizi Çekebilir
Davutoğlu: 6'lı masaya değil iktidar manipülasyonunu yayan çevrelere tepki verdim
GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masadan çekilebileceğine ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Bu tepkiyi 6'lı masa liderlerine değil, iktidarın yaptığı manipülasyonu yayan çevrelere verdim" dedi.
Muharrem İnce: Bu 6’lı masa, Erdoğan hayranıdır
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu 6’lı masa, Tayyip Erdoğan hayranıdır. Yaptıkları bütün işler Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürmekten ibarettir. Karşıymış gibi görünüyorlar, bunlara çocuk inanmaz. 6’lı masa bir araya gelecek, talimat verecekler cumhurbaşkanına o seçim kazanacak, Türkiye’yi yönetecekler. Hey gülüm hey. Böyle ülke mi yönetilir? Bu şu demektir, ‘bizi ciddiye almayın, bizi seçmeyin, Tayyip Erdoğan’la devam edin’” dedi.
Muharrem İnce: Esad'a mektup yazdım ama benimle görüşmedi
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la görüşmek için herkesten önce kendisine mektup gönderdiğini fakat kabul edilmediğini söyledi. Türkiye'nin Esad'la bir an önce görüşmesi gerektiğini savunan İnce, "Ben Esad'a mektup yazdım, ilk kez söylüyorum bunu. Benimle görüşmedi. Görüşseydi, konuşacaktım bunları" dedi.
Kurtulmuş: Darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 6'lı masanın gündeme getirdiği anayasa teklifinin ciddiye alınacak bir tarafı olmadığını belirterek, "Bakın arkadaşlar, komedi gibi bir şey. Bu anlamda ataması, yetkisi yok; temsili bir cumhurbaşkanı. Çok açık söylüyorum; eski döneme, darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar" dedi.
Hakan Yıldız, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına adaylığını Malkara basını aracılığıyla kamuoyuna açıklayan Hakan Yıldız, “BİZ BURADAYIZ, HEP BİR ARADAYIZ…” diyerek ekibi ile birlikte göreve talip olduğunu açıkladı.
İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Kılavuz, görevinden istifa etti
Edirne'de, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Ahmet Kılavuz, görevinden istifa etti.