Yüksel: Seçimler yeni bir çağ açacak
SiyasetAK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri Türkiye’nin önünde yeni bir çağ açacak. Seçime biz hazırız.” dedi.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri Türkiye’nin önünde yeni bir çağ açacak. Seçime biz hazırız.” dedi. Alınan erken seçim kararı ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Yüksel, “Öncelikle milletimiz için hayırlı olsun. Her zaman söylediğimiz gibi biz yarın seçim olacakmış gibi hazırız. Allah’a hamdolsun ki Tekirdağ’da bulunan 1931 sandığın 1931’inde de 8 bin kişi, teşkilatlarımız ile birlikte 11 bin kişi ile birlikte seçime hazır olduğumuzu her zaman beyan etmiştik. Çok şükürki o 1 yıllık emeğimizin karşılığını göreceğimiz bir seçim dönemi ile karşı karşıya kaldık. İnşallah bütün teşkilatlarımız ile birlikte başarılı bir seçim dönemi geçireceğiz. Tekirdağ’da il genelinde Cumhurbaşkanımıza ne kadar destek olabiliriz bunun çalışmasını yapacağız. İnşallah çok güzel ve başarılı bir seçim dönemi olacak. Ondan da hiç şüphem yok.” dedi.
Kaynak: Çerkezköy Bakış Gazetesi
İlginizi Çekebilir
Davutoğlu: 6'lı masaya değil iktidar manipülasyonunu yayan çevrelere tepki verdim
GELECEK Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 6'lı masadan çekilebileceğine ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek, "Bu tepkiyi 6'lı masa liderlerine değil, iktidarın yaptığı manipülasyonu yayan çevrelere verdim" dedi.
Muharrem İnce: Bu 6’lı masa, Erdoğan hayranıdır
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu 6’lı masa, Tayyip Erdoğan hayranıdır. Yaptıkları bütün işler Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine yağ sürmekten ibarettir. Karşıymış gibi görünüyorlar, bunlara çocuk inanmaz. 6’lı masa bir araya gelecek, talimat verecekler cumhurbaşkanına o seçim kazanacak, Türkiye’yi yönetecekler. Hey gülüm hey. Böyle ülke mi yönetilir? Bu şu demektir, ‘bizi ciddiye almayın, bizi seçmeyin, Tayyip Erdoğan’la devam edin’” dedi.
Muharrem İnce: Esad'a mektup yazdım ama benimle görüşmedi
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'la görüşmek için herkesten önce kendisine mektup gönderdiğini fakat kabul edilmediğini söyledi. Türkiye'nin Esad'la bir an önce görüşmesi gerektiğini savunan İnce, "Ben Esad'a mektup yazdım, ilk kez söylüyorum bunu. Benimle görüşmedi. Görüşseydi, konuşacaktım bunları" dedi.
Kurtulmuş: Darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 6'lı masanın gündeme getirdiği anayasa teklifinin ciddiye alınacak bir tarafı olmadığını belirterek, "Bakın arkadaşlar, komedi gibi bir şey. Bu anlamda ataması, yetkisi yok; temsili bir cumhurbaşkanı. Çok açık söylüyorum; eski döneme, darbelere açık bir siyasi döneme dönmeye yönelik bir teklifi önümüze koyuyorlar" dedi.
Hakan Yıldız, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
İYİ Parti Malkara İlçe Başkanlığına adaylığını Malkara basını aracılığıyla kamuoyuna açıklayan Hakan Yıldız, “BİZ BURADAYIZ, HEP BİR ARADAYIZ…” diyerek ekibi ile birlikte göreve talip olduğunu açıkladı.
İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Kılavuz, görevinden istifa etti
Edirne'de, İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Ahmet Kılavuz, görevinden istifa etti.