DEMİRHAN MADENCİLİK

18 yaşındaki Efecan, kavgada bıçaklanarak öldürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
18 yaşındaki Efecan, kavgada bıçaklanarak öldürüldü
Abone ol
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada Efecan Fandos (18) hayatını kaybetti. Cinayete karıştıkları belirlenen O.I. (21) ve N.C.A. (20), tutuklandı.

Olay, Süleymanpaşa ilçesi 100'üncü Yıl Mahallesi Barış Manço Parkı'nda meydana geldi.

Efecan Fandos ile O.I. ve N.C. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında O.I. ile N.C.A., üzerlerinde taşıdıkları bıçakla Efecan Fandos'u bıçakladı. Vücuduna iki bıçak darbesi alan Fandos, kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler kaçtı. İhbar üzerine parka polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Efecan Fandos, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, kaçan O.I. ve N.C.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.I. ve N.C., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

FirmaxTrakya

Kaynak:DHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'nin Ağustos Ayının En Başarılı Milletvekili: Nurten Yontar!Önceki Haber

CHP'nin Ağustos Ayının En Başarılı Mille...

Malkara'da şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek hayatını kaybettiSonraki Haber

Malkara'da şiddet ve cinsel istismara uğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!