Başkan Yurdakul’dan, MHP ve Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanlığı'na Ziyaret

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Milliyetçi Hareket Partisi ve Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Malkara İlçe Başkanı Selahattin Karacaoğulları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten yer aldı.
Sohbet eşliğinde geçen ziyaretlerde Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, MHP Malkara İlçe Başkanı Selahattin Karacaoğulları ve Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan’a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.
MHP Malkara İlçe Başkanı Selahattin Karacaoğulları ve Saadet Partisi Malkara İlçe Başkanı Adem Erdoğan ise yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi tekrardan Malkara Cumhuriyet Halk Partisi'nden Belediye Başkan Adayı gösterilen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u tebrik edip, çalışmalarında başarılar dilediler.


- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın