Borsa Başkanı Atila Ayaz Ankara'dan Müjde İle Döndü

Malkara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Ayaz, Ankara’da Borsalar Birliği Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.
Yapılan yazılı açıklamada; Malkara Ticaret Borsa Başkanı Ayaz tarafından yapılan girişimler ve lobi faaliyetleri sonucunda "TOBB Nefes Kredisi" kampanyasının tekrarlanması sağlandı. Finansmanı Malkara Ticaret Borsası ve TOBB tarafından sağlanacak olan aylık 1,09 kredi faiz oranı ile 12 eşit taksitli ve KGF kefaletli kredi kullanımına en geç önümüzdeki ay içerisinde başlanacak olup, kredi üst limiti 150.000,00 TL olarak tasarlanmakta ve üyelerimizin en az yarısının toplamda 7.500.000,00 TL'lik kredi kullanımının sağlanması hedeflenmektedir, denildi.
Kampanyada yer alan bankalar ise; Denizbank, Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'dır.
Malkara Ticaret Borsası olarak, kampanyanın tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, kurumumuzla ivedilikle iletişime geçmelerini veya bizi ziyaretlerini önemle rica ederiz” denildi.

- 0SEVDİM
- 1ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın