DEMİRHAN MADENCİLİK

Camii'nin Yapım İşi İhalesi 6 Aralık'ta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Camii'nin Yapım İşi İhalesi 6 Aralık'ta
Abone ol
Malkara Belediye Başkanlığı tarafından Hemit Mahallesine yapılacak olan cami yapım işi 2018 / 589046 sayılı ihale kayıt numarası ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre 6 Aralık 2018 Perşembe günü saat 14.00'de Malkara Belediye Başkanlığı Ana Başkanlık Binası K:2 Meclis Salonu’nda açık ihale usulü ile ihalesi yapılacaktır.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; Hemit Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız için mahallemize bir cami kazandırıyoruz. Caminin ihalesini 6 Aralık’ta yaptıktan sonra, kanuni sürelerin tamamlanmasından sonra kazanan yüklenici firmaya yer teslimini gerçekleştireceğiz. Yüklenici firmada yer tesliminden itibaren 270 takvim gününde çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Hemit Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın daha ferah ve iyi bir ortamda ibadet etmesini arzuluyoruz. Allah hayırlı dualara ve ibadetlere kısmet etsin.” dedi.

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şimşek'e 15 Yıl Hapis TalebiÖnceki Haber

Şimşek'e 15 Yıl Hapis Talebi

Baca Yangını KorkuttuSonraki Haber

Baca Yangını Korkuttu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!