DEMİRHAN MADENCİLİK

Kadir Gecesinde Camiler Doldu Taştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Gecesinde Camiler Doldu Taştı
Abone ol
Kadir Gecesinde vatandaşlar camileri doldurdu. Kadir Gecesi, Ramazan Ayı içinde bulunan ve Hazreti Muhammed (s.a.v) ümmetine ikram olunan sema kapılarının açıldığı mübarek gecedir.

Kur’an-ı Kerim’in Hazreti Muhammed’e gelmeye başladığı bu gece İslam Aleminde en kıymetli gece olarak kabul edilmektedir. Vatandaşlar bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen KADİR GECESİ dolayısıyla camilere akın etti. Cami içerisinde yer bulamayanlar cami avlusunda yerlere halılar sererek ibadet etti.

 Malkara İlçe Müftülüğü tarafından Gazi Ömer Bey Camii’nde Kadir Gecesi programı düzenlendi. İlçe Müftüsü Safi Çınar verdiği vaazda Kadir Gecesinin önemini anlattı. Kur’an-ı Kerim ve İlahiler okundu.

SAKAL-I ŞERİF ZİYARETE AÇILDI

Gazi Ömer Bey Camiinde bulunan Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Aralarında çocuklar ve kadınlarında bulunduğu cemaat, Sakal-ı Şerif’i görmek için sıraya girdi.

Camiler akın eden vatandaşlar geceyi ibadetle geçirdiler.

Önder Tabak

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Bayramında Alınacak TedbirlerÖnceki Haber

Ramazan Bayramında Alınacak Tedbirler

Malkara’da “Fenilketonüri Günü Etkinliği”Sonraki Haber

Malkara’da “Fenilketonüri Günü Etkinliği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!