DEMİRHAN MADENCİLİK

Kilit Parke Taşı ve Bordür Döşenmesi İşine Ait Protokol İmzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kilit Parke Taşı ve Bordür Döşenmesi İşine Ait Protokol İmzalandı
Abone ol
Malkara Belediyesince Kilitli Parke Taşı ve Bordür Döşeme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Belediye ile Özmemiş Yapı firması arasında protokol imzalandı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Özmemiş Yapı firması adında firma sahibi Abdullah Memiş arasında gerçekleştirilen imza töreninde; Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel, Malkara Belediye personeli Engin Karaca ve Özmemiş Yapı firma yetkilisi yer aldı.

Protokol kapsamında sözleşme imzalandığı tarihten itibaren 5 (beş) gün içerisinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak Kilit Parke Taşı ve Belediye Bordürü Döşenmesi çalışmalarına başlanılacak.

Yüklenici firma tarafından Bağpınarı Mahallesinde 6000 m², Çınaraltı Mahallesinde 3000 m², Çavuşköy Mahallesinde 2500 m², Yaylagöne Mahallesinde 1000 m², Yılanlı Mahallesinde 1000 m², Vakifiğdemir Mahallesinde 1000 m² ve merkez mahallelerinde 1500 m² olmak üzere toplam 16.000 m² Kilitli Parke Taşı, Bağpınarı Mahallesinde 2000 m, Çınaraltı Mahallesinde 1000 m ve Çavuşköy Mahallesinde 1000 m olmak üzere toplam 4000 m Belediye Bordürü döşeme çalışmaları yapılacak.

FirmaxTrakya

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
81 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIMÖnceki Haber

81 MİLYONUN CUMHURBAŞKANI OLACAĞIM

Genci Yaşlısı Meral Akşener İçin ÇalışıyorSonraki Haber

Genci Yaşlısı Meral Akşener İçin Çalışıy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!