DEMİRHAN MADENCİLİK

Kurtulmak İçin Atladığı Kamyonun Altında Kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtulmak İçin Atladığı Kamyonun Altında Kaldı
Abone ol
Tekirdağ’da meydana gelen trafik kazasında idaresindeki kamyon kontrolden çıkınca kurtulmak için dışarı atladığı kamyonun devrilmesi ile atında kalarak can verdi.

Olay, Tekirdağ Hayrabolu yolu 8. Kilometrede meydana geldi. İddiaya göre Adem Çakar'ın sevk ve idaresindeki 10 TG 090 plakalı tonlarca buğday yüklü kamyon, henüz bilinmeyen bir nedenle yolun sağındaki toprak yığınına çarparak yoldan çıkarak devrildi. Sürücü Adem Çakar bu esnada kamyonun kapısını açarak kendisini dışarı atmak istediysede kamyonun altında kalarak can verdi. Kazayı gören diğer sürücüler durumu yetkililere bildirerek kamyonun kasasının altında kalan vatandaşı kurtarmak için seferber oldular. Yola saçılan tonlarda buğday dolu çuvalları kaldırıp sürücüye ulaşmaya çalıştılar.

KURTULMAK İÇİN ATLADI AMA OLMADI

Olay yeri yakındaki bir vatandaş, Kamyonun devrilme anında sürücünün kapıyı açarak atlamaya çalıştığını gördüm. Atladıktan sonrada sürücü tonlarca buğday yüklü kamyonun altında kaldı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri kaza anında kamyon kasasının altında kalan sürücü Adem Çakar’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Meydana gelen kazada kamyondan bulunan buğday balyalarının yola saçılması nedeniyle Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa ile Hayrabolu yolu uzun süre trafiğe kapanırken yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Hayatını kaybeden sürücü ise savcılık incelemesi ardından vinç yardımı ile kaldırılan kamyonun altından çıkarılarak cenaze aracına bindirildikten sonra otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kuruman sevk edildi.

Kaynak: AJANS TEKİRDAĞ

 

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yurdakul’a Forma Hediye EttiÖnceki Haber

Başkan Yurdakul’a Forma Hediye Etti

Belediye Meclisi ToplandıSonraki Haber

Belediye Meclisi Toplandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!