DEMİRHAN MADENCİLİK

MALKARALI İŞ ADAMINA HIRSIZLIK ŞOKU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MALKARALI İŞ ADAMINA HIRSIZLIK ŞOKU
Abone ol
Malkara ilçesine bağlı Çavuşköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Bağ evine, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce girilerek zarar verildi.

Edinilen bilgiye göre; Alarm şirketi iki gündür bağ evine gitmeyen Malkaralı iş adamına evinin alarmının çalıştığını bildirdi. Şehir dışındaki İş Adamı Salmanlı, Bağ Evine çalışanlarını göndererek ardından ilçe jandarma komutanlığına soygun olabileceği yönünde haber verdi.

        Bağ evine çalışanları ile birlikte gelen iş adamı ve jandarma ekipleri, hırsızlık girişiminde bulunanların arka taraftan kaçtıklarını belirledi.

        Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında açıklama yapan iş adamı Mustafa Salmanlı; Evin kapısını ve dışarıda bulunan demirleri kırarak içeri giren şüpheliler bizleri görüp kaçtıktan sonra yanlarında getirdikleri hırsızlık kullandıkları araç ve gereçleri bırakıp kaçtıklarını belirtti.

        Jandarma ekipleri olay yeri incelemesinin ardından elde edilen delillerle bağ evine hırsızlık için giren kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

 

FirmaxTrakya

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MALKARA ESKİ KAŞAR PEYNİRİ TESCİLLENDİÖnceki Haber

MALKARA ESKİ KAŞAR PEYNİRİ TESCİLLENDİ

Belediye Başkanı Yurdakul, Muhasebeciler İle Kahvaltıda Bir Araya GeldiSonraki Haber

Belediye Başkanı Yurdakul, Muhasebeciler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!