DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara Belediyesi Vatandaşın Yanında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara Belediyesi Vatandaşın Yanında
Abone ol
Malkara Belediyesi tarafından Yörücek Mahallesindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye, Hacısungur Mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşa ise hasta yatağı yardımında bulunuldu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye ile hasta yatağı Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Birsen Karataş ve Bahadır Uysal tarafından teslim edildi.

İhtiyaç sahibi vatandaş ise göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Birsen Karataş ile Bahadır Uysal'a ve desteğini her zaman yanlarında hissettikleri Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip memnuniyetlerini belirttiler.

Malkara Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Yörücek ve Hacısungur Mahallesideki hemşerilerimiz ihtiyaçlarını belediyemize bildirdi. Bizlerde hiç vakit kaybetmeden hem evlerini ziyaret etmiş olduk hem de ihtiyaçlarını teslim etmiş olduk. Yaşama sevinci olan bir insan her zaman mutlu olur. Ancak engelli bir bireyin yaşama sevinci olsa dahi onu mutsuz eden karşısına çıkan engelleridir. Bu konuda toplumumuz ne kadar bilinçlenirse engeller o kadar azalır. Bizler hemşerilerimizin her zaman yanında olacağız. Çünkü engelleri birlikte aşabiliriz. “dedi.

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşsizlik sorununu çözecek SELEB projesinde ilk adım atılıyorÖnceki Haber

İşsizlik sorununu çözecek SELEB projesin...

Malkara Otobüs Terminali Faaliyete GeçiyorSonraki Haber

Malkara Otobüs Terminali Faaliyete Geçiy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!