DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara Kaymakamlığı’ndan Yılbaşı Tedbirleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara Kaymakamlığı’ndan Yılbaşı Tedbirleri
Abone ol
Malkara Kaymakamlığı tarafından vatandaşların yeni yıla sağlık ve huzur içinde girmelerinin, yılbaşı tatilini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacı ile belirtilen tedbirler alındı.

Buna göre; BELEDİYE BAŞKANLIĞI: Yılbaşı tatili süresince her türlü belediye hizmetinin eksiksiz yerine getirilip su sıkıntısı çekilmemesi için gerekli tedbirler alınmıştır.

  1. Zabıta Müdürlüğü’nün            ; 427 10 33 / 427 14 50
  2. İtfaiye                                      ; 110 / 427 01 90
  3. Su işletmesi – Malkara TESKİ; 185 / 0850 450 56 61
  4. Temizlik İşleri                          ; 427 14 50 no’lu telefonları tahsis edilerek, personel nöbet cetvelleri Kaymakamlığa bildirilmiştir.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE JANDARMA KOMUTANLIĞI

  1. Yılbaşı tatili süresince Trafik düzeninin etkin bir şekilde sağlanması, Bölge Trafik İstasyonu ekiplerince Karayolundaki sirkülasyonun normal akışı için gerekli tedbirlerin alınması,
  2. Emniyet ve Asayişin sağlanması amacıyla, trafik denetleme ve devriye hizmetlerinin titizlilikle ve kesintisiz yürütülmesini, halkın huzurunu bozacak hiçbir olumsuzluğa meydan verilmemesini, Otogar, Postane ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması sağlanacaktır.
  3. Yılbaşı tatili süresince umuma açık yerlerde denetlemeler yapılarak, şehirler arası yolcu taşınmasında bir izdiham olmaması için gerekli tedbirler alınacaktır.
  4. Bu amaçla Emniyet Müdürlüğü’nün 154 ve 155 no’lu telefonu dışında 427 10 78 nolu telefonu ile Jandarma Komutanlığının 156 ve 427 10 50 nolu telefonları tahsis edilmiştir.

İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

  1. Acil durumlar için Hastane ve Sağlık ocaklarında gerekli hazırlıklar yapılmış, yeterli sayıda sağlık personelinin hazır bulundurulması ilgililerin nöbet cetvellerinin Kaymakamlığa bildirilmiştir.
  2. Devlet Hastanesinin 427 18 94 nolu telefonu tatil süresince acil hizmetler için tahsis edilmiştir.

TREDAŞ BAŞMÜHENDİSLİĞİ – TÜRK TELEKOM İŞLETME ŞEFLİĞİ

  1. Enerji ve haberleşmenin kesintisiz akışını sağlamak için planlar yapılarak, gerekli önlemleri alındı.
  2. Bunun için TREDAŞ’ın 186 nolu telefonu ile Türk Telekomünikasyonun  telefon arıza 121 ve ankesör arıza 122 nolu telefonları ile 427 10 00 nolu telefonları tahsis edilerek, hizmete hazır bulundurulması ve ilgililerin nöbet cetvelleri Kaymakamlığımıza bildirilmiştir.

İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

Halka kalitesiz, bozuk mal satışının önlenmesi için Veteriner Hekim ve Gıda Kontrolörleri tarafından denetimlerin etkin şekilde yapılarak, işyerleri sağlık ve temizlik açısından sıkı bir şekilde denetlenecektir.

Bu amaçla, Tarım İlçe Müdürlüğünün 427 10 17 nolu telefonunun tahsis edilerek, personel nöbet cetvelleri Kaymakamlığımıza bildirildi, denilmektedir.

 

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobilin Camlarını KırdılarÖnceki Haber

Otomobilin Camlarını Kırdılar

KOSGEB Destek Programları TanıtıldıSonraki Haber

KOSGEB Destek Programları Tanıtıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!