Malkara Yolundaki Kaza'da 3 Kişi Yaralandı

Tekirdağ-Malkara D110 Karayoluna dökülen yağ'ın temizlenmediği için meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Tekirdağ - Malkara karayolu üzeri 7'nci Kilometresi Nusratlı Mahallesi yakınlarında bir araçtan yola yağ döküldü. İhbar üzerine polis ekipleri karayollarını aradı. Ama aradan saatler geçmesine rağmen yol bir türlü temizlenmedi.
Malkara istikameti Nusratlı kavşağı yakınlarında İrfan Aygün idaresinde 59 LP 435 plakalı kamyonet yağdan dolayı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araç şoförü ile yolcu olarak bulunan 2 kişi araç içerisinde sıkıştı. Sağlık ekipleri 3 kişiyi sıkıştığı yerden itfaiye yardımı ile çıkartarak ilk müdahaleyi yaptı. Kazada yaralan Kamile, İrfan, Hakan Aygün hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yine aynı yolda bir başka kamyonette ters dönerek bariyerlere çarptı. Bu kazda ise yaralanan olmadı.
Kazadan sonra ise uzun bir süre yol yağdan temizlenmedi. Polis ekipleri araçları uyararak yoldan yavaş geçmelerini sağladı.
Kaynal: Tekirdağ Odak

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın