Okul Sporları Planlama Toplantısı Yapıldı

Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul spor faaliyetleri kapsamında 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı planlama toplantısı gerçekleştirildi.
Halk Eğitim Merkezi konferans salonun yapılan toplantıda, Basketbol, Voleybol, Futbol, Futsal, Masa Tenisi ve Hentbol branşlarında turnuvalar düzenlenmesine karar verildi.
Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Ortaokul ve Lise Müdürleri ile bu okullarda çalışan beden eğitim öğretmenleri ve Okul sporlarından sorumlu Şube Müdürü Mustafa Kemal Koç katıldı.
Gerçekleştirilecek olan faaliyetlerin önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, "Yeni Eğitim-Öğretim yılında planlanan faaliyetler ile farkındalık oluşturularak çocuklarımızın ve gençlerimizin düzenli fiziksel aktivite alışkınlığına özendirilmesini istiyoruz. Okul sporları kapsamında spora başlayan çocuklarımızın müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabakaların düzenlenmesi, yarışmalarla teşvik edilmeleri, yeni bireylerin spora kazandırılması ile ilçemizde topyekûn spor bilinci ve kültürünün oluşturulmasını da amaçlıyoruz" dedi.
Uysal Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Bülent YASA tarafından “ Okul Sporları Bilgilendirme” sunumu yapıldı.
Lise Ortaokul 1 Voleybol (Kız-Erkek), 1 Basketbol ( Yıldız Erkek), 2 Futbol (Erkek), 2 Futbol (Yıldız- Küçük Erkek), 3 Futsal (Erkek), 3 Futsal (Yıldız-Küçük Erkek), 4 Masa Tenisi (Kız-Erkek), 4 Hentbol (Yıldız Kız), 5 Masa Tenisi (Yıldız Kız-Erkek) (Küçük Kız-Erkek)

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın