DEMİRHAN MADENCİLİK

Oral Karakaya’dan Başkan Ulaş Yurdakul’a Veda Ziyareti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oral Karakaya’dan Başkan Ulaş Yurdakul’a Veda Ziyareti
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, yapmış olduğu veda ziyaretleri kapsamında Malkara Belediyesine giderek Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a ziyarette bulundu

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Oral Karakaya’nın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesindeki görev süresi boyunca Malkara’ya koordineli olarak birlikte önemli işlere imza attıklarını belirtti.

Samimi ve içten bir şekilde geçen sohbetin ardından Başkan Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya'ya ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine başarılar dileyip hediye takdiminde bulundu.

Başkan Ulaş Yurdakul hatıra olarak Belediye Akademisinde el emeği ile yapılan ahşap boyama tepsisini ve Atatürk portresini Oral Karakaya’ya hediye etti.

KISA SÜREDE MALKARA’YA BÜYÜK HİZMETLER VERDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya; “Malkara İlçemizin genç ve başarılı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile vedalaştık. Görev sürem boyunca kendisinin ilçesine hizmet vermek için yürüttüğü mücadeleyi takdir ediyorum. Kısa sürede Malkara’ya büyük hizmetler veren başkanımızın başarılarının devamını diliyorum” diyerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a hediye takdiminden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtip, kendisine teşekkür etti.

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seyir Halindeki Minibüs YandıÖnceki Haber

Seyir Halindeki Minibüs Yandı

Gediz Coşkun Belediye Başkanlığına adaylığını açıklıyorSonraki Haber

Gediz Coşkun Belediye Başkanlığına adayl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!