Silahlı Kavga’da Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Malkara ilçesinde aralarında henüz bilinmeyen neden den dolayı tartışma çıkması sonucu bir kişi başından vuruldu. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay, Hacıevhat Mahallesi Şehit Selim Vural Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; 34 yaşındaki Serkan K. ile Aytekin P. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Aralarındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Aytekin P. isimli şahıs tartıştığı kişiyi tüfekle vurdu. Başından ağır yaralanan Serkan K. çağırılan Ambulans ile Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Acı haberi duyan Serkan K.’nın yakınlar ve çok sayıda mahalle sakini hastanenin acil servisine geldi. Herhangi bir olay çıkması durumunda Polis, Jandarma ve Çevik Kuvvet ekipleri hazır halde bekletildi.
Malkara İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan hastaneye gelip olayla ilgi bilgi aldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor


- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın