DEMİRHAN MADENCİLİK

TBMM Başkan Vekili Şantop, Sanayiciler İle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TBMM Başkan Vekili Şantop, Sanayiciler İle Bir Araya Geldi
Abone ol
AK Parti Tekirdağ Milletvekili, Anayasa Komisyon Başkanı ve TBMM Başkan Vekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Malkara’da Sanayiciler ile OSB’de bir araya geldi.

Malkara Organize Sanayi Bölgesi Toplantı salonunda yapılan toplantıda sanayiciler, Prof. Dr. Şentop'a Organize Sanayi Bölgesindeki teknik eleman sıkıntısını, su sıkıntısını ve arıtma tesisleri sıkıntısını dile getirdiler.

TBMM Başkan Vekili Şentop ise Meslek Liselerinin artık kabuk değiştirdiğini ve ara eleman yetiştirecek kapasiteye geldiğini, bu geçiş sürecinde Malkara'daki Meslek Lisesinin binasının yenileneceğini, ondan sonra istenilen tüm branşların devreye sokulacağını belirtti.

Organize Sanayi Bölgesindeki su sıkıntısı ve Arıtma Tesisinin durumunun ne olduğunu da OSB yönetiminden dinleyen Şentop, sorunların en kısa zamanda çözülmesi için işlerin takipçisi olacağını dile getirdi.

Şentop, toplantıda yaptığı konuşmada Lise ve Üniversite mezunlarının masa başı iş istediklerini, bu nedenle işsizliğin oluştuğunu, Malkara'da işçi arayan sanayicinin işçi bulamamaktan yakındığını sözlerine ekledi.

Toplantıya Malkara Kaymakam Vekili Şarköy Kaymakamı Yakup Güney, AK Parti İl Başkan Vekili Adnan Sungur, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, İŞ-Kur Tekirdağ İl Müdürü Yaşar Esen ve fabrika sahipleri katıldı.

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Meriç ve Tunca Köprülerinde Onarım BaşlıyorÖnceki Haber

Meriç ve Tunca Köprülerinde Onarım Başlı...

Son dakika… Fikret Orman: ‘Seçime gideceğim, aday olmak isteyenler açıklasın’Sonraki Haber

Son dakika… Fikret Orman: ‘Seçime gidece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!