TMO Buğday Alımına Başladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Malkara Ajans Amirliği buğday alımına başladı.
Ak Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk Devrim Gazetesine yaptığı açıklamada; “ Alımlar sağlıklı bir şekilde yapılmakta olup açıklanan alım fiyatının en üst sınırından gerçekleştirilmektedir.
Çiftçilerimizin mağdur edilmemesi için gereken tüm tedbirler alınıyor. Alımlarda Lisanslı depoculuk sistemi uygulanmakta olup alım işlemleri de hızlı bir şekilde yürütülüyor. Çiftçilerimiz mağdur edilmeyecektir, şeklinde konuştu.Hububat sezonunun ülkemize ve milletimize hayırlı, bereketli olmasını diledi.
Alımlara; Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Tekirdağ Şube Müdürü Bihter Demiral, Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Ziraat Bankası Malkara Şube Müdürü Hakan Çelikkalkan ile yöre çiftçileri katıldı.
Önder Tabak - Devrim



- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




























Yorum Yazın