DEMİRHAN MADENCİLİK

Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandılar
Abone ol
Malkara 14 Kasım Spor Kulübü 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü yapılan 11/13 yaş minik bayanlar ve erkekler grekoromen ve serbest kulüpler il şampiyonasında girdiği 3 kategoride takım halinde bayanlarda şampiyon, erkekler serbest stilde şampiyonluk ve erkekler grekoromen stilde 2.lik kupası almıştır.

Ayrıca müsabakaya katılan 10 bayan sporcumuz Türkiye şampiyonası finallerine ve 8 erkek sporcumuz Türkiye şampiyonası yarı finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Öncelikle bugüne kadar oynadığınız müsabakalarla bizleri gururlandırdınız. Vermiş olduğunuz mücadeleden ve emeklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Malkara Belediyesi olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz ve bundan sonra da bu desteğimizi artırarak sürdüreceğiz.” dedi.

FirmaxTrakya

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Adem Dalgıç’tan Belediye Başkanı Yurdakul’a ZiyaretÖnceki Haber

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Adem Dal...

Malkara Belediye Başkanlığı Araç Filosuna Bir Yenisi Daha EklendiSonraki Haber

Malkara Belediye Başkanlığı Araç Filosun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!