Vali Yıldırım, Şehit Selim Vural’ın Ailesini Ziyaret Etti

Abone ol
Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 13 Kasım 2013 tarihinde Diyarbakır’ın Lice İlçesinde vatani görevini yaparken şehit olan Malkaralı Uzman Çavuş Selim Vural’ın ailesini ziyaret ederek, annesi Ürkiye Vural ve babası Hasan Vural’a başsağlığı ve sabır diledi.
Vali Aziz Yıldırım’a ziyaretleri sırasında, Malkara Kaymakamı Erkan Karahan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jan. Komutan V. Haşim Göksel, İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kızıltan, İlçe Müftüsü Veysel Işıldar eşlik etti.
İlçe Müftüsü tarafından Kur’an-ı Kerim okunarak, dua edildikten sonra Vali Yıldırım; “Aziz milletimiz ve devletimizin, ülkemizin bütünlüğünü korumak adına kutsal bir vazifeyi yerine getirirken, şehit düşen kardeşlerimizi asla unutmayacağız ve emanetlerine de en iyi şekilde sahip çıkacağız,” dedi.


- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın