Yenidibek Mahallesi Hizmet Bekliyor
Malkara’ya ilçesine bağlı Yenidibek Mahallesi halkı, Tekirdağ Büyükşehir ve Malkara Belediyesinden hizmet alamamaktan şikâyetçi.
Yenidibek Mahallesi’nden Yüzde 99 CHP’ye oy veren mahallelerine hizmet gelmediğini belirten Muhtarı Sebatin Binici; Fazla bir şey de istemediklerini söyledi.
Muhtar Binici, Mahallemiz döşenen parke taşlar İl Özel İdaresi zamanında yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olduktan sonra çok bir şey de istemedik. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bir çocuk parkı yaptı. Yaptıkları Hizmet bu kadar! Bir köprü istedik olmadı. Kapalı sistem sulama istedik buna da verdikleri cevap 4,5 milyon lira tutuyor olmaz dediler. Şu anda her şey hazır. Bin dönüm yer sulanıyor. Yenidibek, Deveci, Teteköy, Allışık ve Gözsüz mahallelerinde büyük katkısı olacak olan kapalı sistem sulamanın derhal devreye girmesi lazım. O zaman üç bin altı yüz dönüm arazide kapalı sistem sulama ile ürün almak ve bazı ürünlerde de yılda iki kez ürün almak mümkün olacak. Ama para yokmuş proje yapılamazmış, dedi.
Yenidibek Mahallesi sakinleri’de yaptıkları açıklamalarda ise, mahallelerinden Cumhuriyet Halk Partisine % 99 oy çıktığını, bu kadar oy çıkmasına rağmen hizmet alamadıklarını belirttiler. Gelecek seçimlerde hem İlçe Belediye Başkanını, hem de Büyükşehir Belediye Başkanına oy verip vermemeyi gözden geçireceğiz, şeklinde konuştular.

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın