Yıllık İşletme Cetvellerinin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğünden Sanayi Şube Müdürü, Malkara’da STK’ları ziyaret ederek yıllık işletme cetvelleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Tekirdağ Sanayi Şube Müdürü Bülent Gül yaptığı açıklamada; Sanayi sicil belge sahibi firmaların her yıl 30 Nisana kadar yıllık işletme cetvellerini vermeleri gerekmektedir. Odalarımıza kayıtlı olan firmaların bu tarihe kadar belgelerini vermeleri gerekmektedir. Bizlerde firmaların ceza yememeleri için ilçelerimizde bulunan odaları gezerek oda başkanlarına ve yönetim kuruluna bilgilendirme toplantıları yapmaktayız. Odalarımızda kendi üyelerini bu konu hakkında bilgilendirme yapmaktadırlar, dedi.
Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Sanayi Şube Müdürü Bülent Gül ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Altan Serter, ilk olarak Malkara Esnaf ve Sanatkarlar Odası daha sonra Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası ile Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ni ziyaret ettiler.

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



























Yorum Yazın