DEMİRHAN MADENCİLİK

Dünyanın İlk Down Sendromlu HADO Takımı Lansmanı Gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyanın İlk Down Sendromlu HADO Takımı Lansmanı Gerçekleştirildi
Abone ol
HADO Akademi, dünyada bir ilke imza atarak down sendromlu bireylerden oluşan bir HADO takımı projesini hayata geçirdi. Gerçekleştirilen tanıtım etkinliği, hem spor hem de teknoloji alanında engelleri kaldıran anlamlı bir adım olarak dikkat çekti.

Kocaeli’nin Başiskele Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan V. Berna Abiş, Başiskele Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Zihni Manap, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, HADO Türkiye Direktörü Koray Erdemir, Gölcük Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz, HADO Akademi yöneticileri, sporcular ve misafirler katıldı.

HADO Akademi, down sendromlu bireylerin sosyal hayata katılımını artırmak ve onların yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla bu özel projeyi hayata geçirdi. Lansman etkinliğinde, HADO takımı üyeleri yeteneklerini sergileyerek katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Proje, down sendromlu bireylerin spor ve teknoloji alanında neler başarabileceğini gösterirken, toplumda farkındalık yaratmayı da hedeflemektedir. HADO Akademi yetkilileri, bu tür projelerin engelli bireylerin hayatını zenginleştirmek ve toplumsal entegrasyonu güçlendirmek için önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Başiskele Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik, down sendromlu bireylerin aileleri, spor severler ve teknoloji meraklılarının katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

 

FirmaxTrakya

Kaynak:Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hamzabeyli'den giriş yapan TIR'da 870 kilo skunk ele geçirildiÖnceki Haber

Hamzabeyli'den giriş yapan TIR'da 870 ki...

Bakan Şimşek: Hedefimiz enflasyonu yüzde 21 seviyesine indirmekSonraki Haber

Bakan Şimşek: Hedefimiz enflasyonu yüzde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!