DEMİRHAN MADENCİLİK

Edirne'de jandarmadan 630 yere koronavirüs denetimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirne'de jandarmadan 630 yere koronavirüs denetimi
Abone ol
EDİRNE'de, jandarma ekiplerince İçişleri Bakanlığı'nın 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla başlattığı koronavirüs tedbirleri kapsamında belde, köy ve sahillerdeki 630 yerde denetim yapıldı.

 

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri, İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında koronavirüs tedbirleriyle ilgili denetimlerde bulundu.

Jandarma ekipleri, belde, köy ve sahillerde 44 berber, 45 ticari taksi, 28 toplu taşıma aracı, 4 pazaryeri, 32 park ve piknik alanı, 4 konaklama tesisi, 6 dernek ve lokal, 60 lokanta, 233 kahvehane, 5 internet kafe, 70 açık alan, 75 cami ile 1 düğün salonu olmak üzere 630 yerde denetim yaptı.

Tedbirlere uymadığı belirlenen 3 kahvehaneye toplam 2 bin 700 TL idari para cezası kesildi. Ekipler, vatandaşlar ve işletmecilere maske, mesafe ve temizlik konusunda da uyarılarda bulundu.

FirmaxTrakya

Kaynak:DHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kasadan aldığı parayı sütyenine sakladıÖnceki Haber

Kasadan aldığı parayı sütyenine sakladı

Çatı arasına gizlenen uyuşturucuları narkotik köpeği Larissa buldu: 4 gözaltıSonraki Haber

Çatı arasına gizlenen uyuşturucuları nar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!