İŞKUR’dan Engelli İstihdamı

Tekirdağ Çalışma ve İş Kurumu Yetkilileri Şube Müdürü Adem Pusaoğlu ve Engelli İş Koçu Gonca Yılmaz Aydın tarafından Malkara Ticaret ve Sanayi Odasında engelli vatandaşlarımız ile görüşmeler yaptı.
Yapılan görüşmeler sonrasında Malkara ilçesinde faaliyet gösteren ve engelli açığı olan 13 firma yöneticileri ve engelli vatandaşlar ile yapılan görüşmeler yoğun ilgiye neden oldu. Firma yetlilileri tarafından yapılan açıklamada ise; Yoğun geçen iş görüşmelerinde firma yetkililerinden alınan geri bildirimlerde engelli bireylerle yapılan mülakatların olumlu geçti. İşe alınan kişiler ile ilgili olarak İŞKUR ayrıca bilgilendirme yapılacağı belirtildi.
İŞKUR engelli vatandaşlarımızın istihdamı için yoğun bir şekilde çalışıldığı, engelli açığını kapatmayan firmalara 4857 sayılı iş kanunu kapsamında gerekli yaptırımların uygulanacaktır, denildi.

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




























Yorum Yazın