DEMİRHAN MADENCİLİK

Keşan’da koronavirüs denetimlerinde 332 kişiye 834 bin lira ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Keşan’da koronavirüs denetimlerinde 332 kişiye 834 bin lira ceza
Abone ol
Edirne’nin Keşan ilçesinde, polis ekiplerince gerçekleştirilen genel asayiş uygulamalarında, araması olan 25 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, sokağa çıkma kısıtlaması ile maske kurallarını ihlal eden 332 kişiye, toplam 834 bin 300 lira idari para cezası kesildi.

Keşan Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, ilçe genelinde oluşturulan birçok noktada 1- 8 Mart tarihleri arasında asayiş uygulamaları yapıldı. Uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanarak, gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda 2,62 gram bonzai, 1 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 66 mermi ve 15 fişek ele geçirildi.

Denetimlerde ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması ile maske kurallarını ihlal ettikleri belirlenen 332 kişiye, toplam 834 bin 300 lira idari para cezası uygulandı.

FirmaxTrakya

Kaynak:DHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleymanpaşa'da 'Seracılıkta Kadın Eli' projesi hayata geçiriliyorÖnceki Haber

Süleymanpaşa'da 'Seracılıkta Kadın Eli'...

İstanbul Çekmeköy'de dün kaybolan iki kardeş evlerinin yakınlarında bulunan bir inşaatın asansör boşluğu için kazılan yağmur suyu ile dolmuş çukurunda ölü bulundu.Sonraki Haber

İstanbul Çekmeköy'de dün kaybolan iki ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!