Kırklareli'de biçerdöverle hasat yapılırken tarlada tankeri bulundurulacak

Kırklareli Valiliği, tarla yangınlarının önlenmesi için çöp toplayıcı ile yapılacak hasat sırasında tarlada traktöre bağlı su tankeri bulundurulması gereken toplumsal duyguların rahatlatılması gerektiğini belirtti.
Kırklareli Valiliği, aşırı sıcaklar ve ihaleler ile yapılan hasar sırasında olası yangınların önlenmesi için sahadaki su tankeri bulundurulması gereken toplumsal sorunları gündeme getirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, "Kırklareli il sınırları içerisinde 2024 yılında anınız yangınlarının önlenmesi ile ilgili Valilik tebliğinin 12'nci maddesinden sonra gelecek şekilde madde eklenmiştir. 13'üncü madde ilimiz sınırları içerisinde 12.00-1900 saatleri arasında yapılacak olan döver ile hasat sırasında ayrıca bir traktöre bağlı su tankerinin olması gerekmektedir.
Bu maddeler arasındaki su tankeri kurallarında İl İdaresi Kanunu ve Kabahatler Kanunu'nun 32'inci maddesi uygulanacaktır.

Kaynak:DHA
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın