Kırklareli'nde 900 ördek, avcılar tarafından doğaya salındı

Kırklareli'nde, Trakya Avcılık, Atıcılık ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonu (TRAKAF) tarafından 900 ördek, Longoz Ormanları'nda bulunan göllere bırakıldı.
TRAKAF tarafından ördek popülasyonunun artması amacıyla 900 ördek, düzenlenen törenle Longoz Ormanları'ndaki göllere salındı. Törene İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, Büyükmandıra Belediye Başkanı Ersan Çölgeçen ile TEMA Vakfı Kırklareli Temsilcisi Hakan Dedeoğlu katıldı.
TRAKAF Başkanı Çetin Karakoç, avcıların yalnızca yok edici değil, doğaya ve yaban hayatının üremesine ciddi katkı sağlayan gruplar olduğunu söyledi.
İğneada Belediye Başkanı Işık ve Büyükmandıra Belediye Başkanı Çölgeçen'in de konuştuğu etkinlikte 900 ördek bölgedeki Mert ve Hamam göllerine salındı.

Kaynak:DHA
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın