DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara 'da sağanak etkili oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara 'da sağanak etkili oldu
Abone ol
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle ev ve iş yerlerini su bastı, Çanakkale Karayolu kısa süreliğine trafiğe kapandı.

Malkara ilçesinde sağanak etkili oldu. Kentte sabah saatlerinde başlayan sağanak öğle saatlerine doğru etkisini artırdı. Yağmur nedeniyle, İstanbul- Çanakkale karayolu suyla doldu. Yolun Çanakkale yönü, trafik ekipleri tarafından şerit çekilerek, kısa süreliğine ulaşıma kapatıldı. Kentte çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana gelirken, onlarca araç yollarda mahsur kaldı. Mahsur kalan araçlar, vatandaşlar ve çekiciler ile kurtarıldı. İtfaiye ekipleri tahliye çalışması yaptı.

Su basan ev ve iş yerlerinde de tahliye çalışmaları başlatıldı. Yağmur nedeniyle yollarda çökmeler oluştuğu için polis ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı.

FirmaxTrakya

Kaynak:DHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu'da 50 bin adet Türk bayrağı dağıtıldıÖnceki Haber

Çorlu'da 50 bin adet Türk bayrağı dağıtı...

Kırklareli'nde Türk bayrağı dağıtıldıSonraki Haber

Kırklareli'nde Türk bayrağı dağıtıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!