DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara-Tekirdağ karayolunda 20 kilometre araç kuyruğu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara-Tekirdağ karayolunda 20 kilometre araç kuyruğu
Abone ol
Hafta sonu tatili dönüşü Çanakkale istikametinden yola çıkıp İstanbul’a giden tatilciler, Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaklaşık 20 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.

İstanbul’dan gelerek hafta sonu tatillerini Trakya ve Çanakkale’nin tatil bölgelerinde geçiren tatilciler, bugün dönüşe geçince İstanbul-Çanakkale karayolunun Tekirdağ’ın Malkara ilçesi kesiminde yaklaşık 20 kilometre araç kuyruğu oluşturdu. Öğleden sonra başlayan trafik akşam saatlerine doğru daha da artmaya başladı.

Malkara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince karayolunda önlemler alınıp, emniyet şeridi kullanan araç sürücüleri uyarıldı. Trafik polisi ekipleri ise yollarda denetimler yaparak trafiği rahatlatmaya çalıştı.

Hafta sonu geçirdikleri tatilin ardından saatlerce trafikte beklemek zorunda kalan sürücüler bu duruma tepki gösterdi.

FirmaxTrakya

Kaynak:DHA


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Arkadaşlarının yanında boğulduÖnceki Haber

Arkadaşlarının yanında boğuldu

Normalleşme sürecinde yamaç paraşütüne ilgi arttıSonraki Haber

Normalleşme sürecinde yamaç paraşütüne i...

Haber Yorumları

  • Osman07-07-2020 13:28

    Yaz günü yapılacak bi calışman degil her hafta aynı cileyi yaşıyorum gidip gelmek sadece bu trafik yüzünden ızdırap oluyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!