DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara Vefa Destek Hattı'na 1 Ayda 3 Bin Çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara Vefa Destek Hattı'na 1 Ayda 3 Bin Çağrı
Abone ol
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde evde kalan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayan Vefa Sosyal Destek Hattı’na 1 ayda 3 binin üzerinde çağrı geldi.

22 Mart tarihinden itibaren İçişleri Bakanlığı tarafından oluşturulan Vefa Destek Hattı Malkara Kaymakamlığında da aynı gün içerisinde faaliyete geçti. 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ulaştığı destek hattında, maaş çekme, gıda yardımı, ilaç yardımı, diğer yardımlar ve izin talepleri ile birlikte bir ay içerisinde yaklaşık 3 bin kişi arayarak destek istedi. Vefa destek hattında bulunan operatörler tarafından anında yönlendirme yapılarak evden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçları ekipler tarafından anında karşılanmaktadır.

Ayrıca, seyahat izin belgeleri müracaatta bulunan kişi sayısı ise 311’dir. Seyahat izin belgeleri ölüm ve hastalık durumlarının dışındaki talepler onaylanmamaktadır.

FirmaxTrakya

Kaynak:Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çiftçiye Ödeme DesteğiÖnceki Haber

Çiftçiye Ödeme Desteği

Trakya'da kanola, tarlaları sarıya boyadıSonraki Haber

Trakya'da kanola, tarlaları sarıya boyad...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!