Malkara’da Öğrencilere Uyuşturucuyla Mücadele Eğitimi

Türkiye Bağımlılık ile Mücadele Kapsamında Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Malkara ilçesinde Öğrencilere Uyuşturucuyla Mücadele Eğitimi verildi.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “Narko Gençlik Eğitimi Uyuşturucu ile Bağımlılık” kapsamında Malkara Ticaret Borsası çok amaçlı salonunda Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 18 yaş üstü öğrencilerine “Uyuşturucuyla Mücadele Eğitimi” verildi.
Ekipler, öğrencilere uyuşturucu ve madde bağımlılığı konularında görsel olarak da desteklenen yaklaşık 1,5 saat süren bir sunum gerçekleştirildi.
Sunumda, Uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele ve madde bağımlılığın önüne geçilmesi, risk faktörlerinin belirlenerek etkin strateji ve faaliyetlerin yürütülmesi, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin zararları konusunda öğrenciler bilgilendirildi. Ayrıca, eğitim sonrasında öğrencilere el broşüleri dağıtıldı.

Kaynak:Haber Merkezi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 1KIZGIN





























Yorum Yazın