Malkaralı Gültekin Yüzgül; “Benim Başıma Gelen, Başkasının Başına Gelmesin!..

Malkara’da Yeni Mahallede yaşayan emekli Gültekin Yüzgül; Üçler Mezarlığında yatan babası Yaşar Yüzgül’ün mezar taşının çalınmasıyla büyük bir üzüntü yaşayarak, “Benim Başıma Gelen, Başkasının Başına Gelmesin” diyerek yetkileri daimi mirasımız olan kabristanlıklara daha fazla sahip çıkmaya çağırdı.
BABASININ MEZARI BAŞINDA BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ VE ŞAŞKINLIK YAŞADI
Kurban Bayramı öncesi Arife günü Yeni Mahallede yaşayan emekli Gültekin Yüzgül babası Yaşar Yüzgül’ü Üçler Mezarlığında ziyaret etti. Ziyareti esnasında mezarın sol tarafındaki mermerin yerinden çıkarılarak yok edildiğini görünce büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yaşadı.
“BENİM BAŞIMA GELEN, BAŞKASININ BAŞINA GELMESİN!..”
Üzücü olay karşısında duyarsız kalmayan vefalı Gültekin Yüzgül Malkara Medya ile iletişime geçerek babasının mezarı başında şunları söyledi: “Aile büyüklerimizin, ecdadımızın hepsinin bir hatırası var? Onlara sahip çıkmak en ulvi görevimiz. Kurban Bayramı öncesi Arife günü merhum babam Yaşar Yüzgül’ü ziyaret ettiğim esnada mezarın sol tarafındaki mermerin yerinden çıkarılarak yok edildiğini görünce büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yaşadım. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz sorumluluğunda bulunan mezarlıklarımızın giriş – çıkışları 7 – 24 izlenebilecek kamera sistemleriyle izlenerek yaşanan buna benzer bir olumsuzlukta yetkililer tarafından anında harekete geçilmeli. Ayrıca, Emniyet Teşkilatımızda görev alan bekçilerimizin de mezarlıklarımızda sık sık devriye atarak tarihi mirasımızın kontrol altında tutulmasını istiyor ve bekliyorum. “Benim Başıma Gelen, Başkasının Başına Gelmesin!..” dedi.

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN





























Yorum Yazın