DEMİRHAN MADENCİLİK

Şiddetli Yağış Hasara Yol Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şiddetli Yağış Hasara Yol Açtı
Abone ol
Malkara’da aniden bastıran ve 10 dakika süren şiddetli yağış, ağaçları kırarak, yollarda delikler açtı. İş yerlerine de su basmasına neden oldu.

İlçe genelinde aniden bastıran şiddetli yağış, Belediye Parkı içindeki ağaçların kırılmasına, Şehit Temizer Caddesinde iş yeri bulunan Ömer Arabacı'nın dükkânına kaldırımı oyarak yol bulan suyun girmesi ile ilçede birçok yerde zarara yol açtı. Meteoroloji yetkilileri ise yaptığı açıklamada, ilçe genelinde metrekareye 25 kilogram yağmur düştüğü belirtildi.

İş yerini su basan Ömer Arabacı " İş yerimizin arka tarafında kaldırımı belediye daha yapmadı. Oradan gelen sel suları kendisine yol açmış ve oradan da içeriye doldu. Zararımız var. Bir an önce kaldırımların yapılması lazım. “dedi.

Asfalt yolları da söken sel suları Ticaret Borsası yolu üzerinde bulunan Akaryakıt istasyonuna girişte de büyük bir oyuk açılmasına neden oldu.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye ekipleri her türlü olumsuzluğa karşı müdahale için bir ekip oluşturdular.

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çavuşköy Mahallesi IşıklandırıldıÖnceki Haber

Çavuşköy Mahallesi Işıklandırıldı

ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZSonraki Haber

ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!