DEMİRHAN MADENCİLİK

Tekirdağ'da asılsız koronavirüs paylaşımı yapan 2 kişi gözaltında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ'da asılsız koronavirüs paylaşımı yapan 2 kişi gözaltında
Abone ol
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, bir fabrikanın çalışanlarında koronavirüs bulunduğu yönünde sosyal medyada paylaşımda bulunan E.G. ile asistanı G.G., jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Ulaş Karakolu ekipleri, bir fabrikada insan kaynakları müdürlüğü yapan E.G. ile asistanı G.G.'nin, sosyal medya hesaplarından başka bir fabrika çalışanlarında koronavirüs yayıldığı ve çok sayıda kişinin virüse yakalandığı yönünde asılsız paylaşımlarda bulunduğunu belirledi. Jandarma ekipleri, E.G. ile asistanı G.G.'yi çalıştıkları fabrikada 'halk arasında korku panik yaratmak amacıyla tehdit' suçundan gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mehmet YİRUN/ERGENE(Tekirdağ), (DHA)

FirmaxTrakya

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ'da 2 işletmeye 'sahte dezenfektan' baskını: 5 gözaltıÖnceki Haber

Tekirdağ'da 2 işletmeye 'sahte dezenfekt...

Tekirdağ'da 'koronavirüs' tedbirleriSonraki Haber

Tekirdağ'da 'koronavirüs' tedbirleri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!