DEMİRHAN MADENCİLİK

Tekirdağ'da bir otomobilde 275 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ'da bir otomobilde 275 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi
Abone ol
Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kontrol noktasında polis ekiplerinin bir otomobilde yaptığı aramada, 275 adet gümrük kaçağı olduğu tespit edilen cep telefonu ve yüzlerce adet şarj cihazı ile şarj kablosu ele geçirildi.

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılığa yönelik çalışmalarını artırdı.

Bu kapsamda polis ekiplerinin, Malkara ilçesi girişinde uygulama noktasında  durdurduğu bir otomobilde yapılan aramada gümrük kaçağı 275 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Araçta yapılan detaylı aramada, 100 adet şarj cihazı ile 100 adet şarj kablosu ele geçirildi. Kaçak cep telefonu ve aparatlarına el konulurken adı açıklanmayan şüpheli otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

FirmaxTrakya

Kaynak:DHA


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ'da şüpheli şahsın üzerinden, 3 bin 190 adet sentetik hap çıktıÖnceki Haber

Tekirdağ'da şüpheli şahsın üzerinden, 3...

Kırklareli'nde zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyorSonraki Haber

Kırklareli'nde zabıta ekipleri dilencile...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!