Malkara'da 500 Kilo Altın Heyecanı
Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşayan yalnız yaşayan ev hanımının müracaatları sonrasında bahçesinde resmi kazı çalışması yapıldı.
İlçeye bağlı Gönence Mahallesinde yaşayan ev hanımı Nevriye Köroğlu evinin bahçesinde define olduğu söylentiler üzerine resmi izinleri alarak kazı çalışması başlattı. Tekirdağ Müze Müdürlüğü, Milli Emlak Malkara Şefliği ve Jandarma Komutanlığından oluşan komisyon gözetiminde başlatılan kazı çalışması iş makineleriyle yaklaşık 8 saat sürdü.
Konuyla ilgili olarak Mahalle Muhtarı Bayram Ali Ayten yaptığı açıklamada ise; Mahalle halkımızdan Nevriye Hanım resmi kazı çalışması için başvuruda bulundu. Gerekli izinleri alıp bugün kazı çalışmaları yapıldı. Söylentilere göre burada 400 ile 500 kilo arasında altın olduğu ileri sürülmektedir. Olurda altın çıkarsa mahallemiz de faydalanılır mı faydalanmaz mı onu da zaman gösterecek, şeklinde konuştu.
Erdi Kuru

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




























Yorum Yazın