Malkara'lı Alpay Arı Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Malkara ilçesinin Sağlamtaş Mahallesinden olan Alpay Arı gerçekleştirilen atamalar sonrasında Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
Kapaklı Sanayiciler İlkokulu Okul Müdürü Alpay Arı, Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesine Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 34 yaşında olan Arı, bu atama ile birlikte Türkiye'nin en genç ilçe milli eğitim müdürü oldu.
2016 yılından beri Kapaklı Sanayiciler İlkokulu’nda okul müdürü olarak görev yapan Alpay Arı, geçtiğimiz günlerde Kırklareli Pınarhisar ilçesine atandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Arı, yeni görev yerini sosyal medya hesabından duyurdu. Arı, “Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk’un onayıyla Kırklareli/Pınarhisar ilçe milli eğitim müdürü olarak atanmış bulunmaktayım. Görev sürecim boyunca birlikte çalıştığım amirlerime, mesai arkadaşlarıma, üzerimde emeği olan, desteklerini her daim hissettiğim dostlarıma ve büyüklerime gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin.” İfadelerini kullandı.
Erdi Kuru

- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




























Yorum Yazın